Ο 44χρονος Άρης Δάτσιος είναι ο προπονητής τάε κβον ντο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριές του στην Ηλιούπολη. Τα στοιχεία του δόθηκαν σήμερα (29/3) στη δημοσιότητα, όπως και οι φωτογραφίες του. Ο κατηγορούμενος διώκεται μεταξύ άλλων για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 22-3-2023 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.).

τάε κβον ντο

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.