Σοκ τις τελευταίες ώρες στο χώρο της Premier League, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν οι βαριές κατηγορίες κατά προπονητή που φέρεται να έχει βιάσει ανήλικη και του αμυντικού της Φούλαμ, Ισά Ντιόπ, που κατηγορείται για επανειλημμένες απειλές θανάτου προς τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, πρόκειται για προπονητή της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, ο οποίος ανακρίνεται για τον βιασμό μιας έφηβης σε υπόθεση που ξεκίνησε πριν 21 μήνες. Ο ίδιος δεν συνελήφθη, αλλά προσήλθε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του την περασμένη Δευτέρα.

Η έρευνα συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο προπονητής φέρεται να γνώρισε την κοπέλα, όταν εκείνη έκανε αίτηση για να εργαστεί στον σύλλογο.

Υπό κράτηση από την αστυνομία της Τουλούζης βρίσκεται

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα «La Depeche», σε σχέση με την υπόθεση Ντιόπ, γύρω στις οκτώ η ώρα το βράδυ της Κυριακής, οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν τον 26χρονο Γάλλο στόπερ που μετέβη στη γενέτειρά του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχοντας λάβει πριν από μία εβδομάδα την καταγγελία από την 29χρονη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, η οποία εδώ και λίγους μήνες έχει ζητήσει διαζύγιο. Εκείνη μάλιστα, αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, το οποίο ο ποδοσφαιριστής δεν δύναται να προσφέρει.

Ο Ντιόπ παραδέχθηκε στις Αρχές πως υπήρξαν σκληρά λόγια και απειλές, αλλά πως δεν ποτέ τόσο σοβαρές. Η αστυνομία της Τουλούζης συνεχίζει πάντως την ανάκριση του άλλοτε στόπερ της Τουλούζ και την Δευτέρα.