Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα είναι αυτό που μένει πίσω, μετά την τραγωδία με το μοιραίο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, που κόστισε τη ζωή σε δύο νέες κοπέλες, 18 και 23 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, η 19χρονη παρέλαβε τη 18χρονη ξαδέρφη της από την εργασία της. Πήγαν βόλτα προς τα Λιμανάκια και περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης σημειώθηκε η τραγωδία.

Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου εξάλλου σοκάρουν. Όπως φαίνεται, κομμάτια από τα οχήματα έχουν διασκορπιστεί στον δρόμο ενώ άλλα βρίσκονται στο χώμα.

Βάρκιζα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι αρχές που ερευνούν το τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα πήραν αίμα από τον νεαρό οδηγό του δεύτερου οχήματος, ενός Volkswagen Polo, που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός κινούνταν προς Αθήνα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 26ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που επέβαιναν πέντε άτομα, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες των οχημάτων δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.