Σε σοκ βρίσκεται από χθες η κοινωνία του Βόλου με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην οδό Ιάσονος και είχε θύμα ένα βρέφος ηλικίας μόλις 4 μηνών.

Ο 33χρονος αναβάτης μηχανής οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και ισχυρίστηκε ότι οι ελιγμοί που τον είδαν να κάνει ήταν επειδή ο παππούς που κρατούσε το κοριτσάκι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του κι εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να χτυπήσει τον άνδρα και το παιδί και να πέσει στην άσφαλτο, με τη μηχανή του να κινείται για περίπου 100 μέτρα μόνη της.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο του Βόλου. Ο παππούς με τη σύζυγό του καθόντουσαν σε κατάστημα εστίασης επί της οδού Αντωνοπούλου και κάποια στιγμή έφτασαν εκεί η κόρη τους κι ο γαμπρός τους με το κοριτσάκι.

Ο 53χρονος παππούς έσπευσε να βοηθήσει, πήρε το παιδί στα χέρια χωρίς το καρότσι και περνώντας τον δρόμο παρασύρθηκε από τη μηχανή με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Το κοριτσάκι χτύπησε πολύ στο κεφάλι και η γιαγιά του το πήρε αμέσως, επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και πήγαν στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών επί 1,5 ώρα, το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε…