«Είμαι εθισμένος στην πορνογραφία», φέρεται να δήλωσε ο 49χρονος κομμωτής στα Βριλήσσια, που συνελήφθη από την Αστυνομία, όταν διαπιστώθηκε ότι έβαζε κάμερες στις τουαλέτες για να υποκλέπτει οπτικό υλικό. Ο 49χρονος είχε βάλει κάμερες και στην τουαλέτα της θετής του κόρης. Μετά τον εντοπισμό της δράσης του, τις έντεκα έχουν φθάσει οι καταγγελίες και οι μηνύσεις στις Αρχές.

Σε κατάσταση σοκ η θετή του κόρη!

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση», υπογράμμισε στην τηλεόραση του Alpha η θετή κόρη του 49χρονου. «Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει», τόνισε προσθέτοντας: «Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της».

Στις 11 έχουν φτάσει οι καταγγελίες από πελάτισσες που η Αστυνομία εντόπισε ότι ήταν παρανόμως βιντεοσκοπημένες την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Παράλληλα κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Το υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία

Οι αστυνομικοί έστειλαν τις ψηφιακές συσκευές που κατέσχεσαν τόσο από το σπίτι όσο και από το μαγαζί για εξέταση ενώ κατά τις έρευνες στο κομμωτήριο μεταξύ άλλων εντόπισαν και μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη για την οποία ο κομμωτής υποστήριξε ότι ήταν αναμειγμένη με παυσίπονο, συνολικού μεικτού βάρους 1,43 γραμμαρίων.

Ως εκ τούτου, ο 49χρονος κατηγορείται για παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και για το νόμο «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

* Photo credits: Shutterstock