Ευρηματικός αποδεικνύεται ο 49χρονος κομμωτής στην επιλογή των κρυψώνων όπου τοποθετούσε τις κάμερες, μέσα στις τουαλέτες του καταστήματός στα Βριλήσσια, αλλά και στο ίδιο του το σπίτι όπου παρακολουθούσε την κόρη της συζύγου του σε προσωπικές της στιγμές.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 49χρονο το Σάββατο (9/12) στα Βριλήσσια με την κατηγορία της παράβασης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Έγινε έρευνα της Αστυνομίας, κατόπιν καταγγελίας στον χώρο του κομμωτηρίου, όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Η σύζυγος του 49χρονου μετέβη την Κυριακή (10/12) στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και κατήγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Βριλήσσια: Έκπληκτοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι του κομμωτή

Μόλις έσπευσαν στην οικία οι αστυνομικοί, εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μία ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης κοπέλας και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού. Κατασχέθηκαν επίσης υπολογιστές και σκληροί δίσκοι του 49χρονου κομμωτή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά την έρευνα στην οικία του 49χρονου πλήθος αρχείων. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν μία κεντρική μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, ένα notebook, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 320GB, ένας σκληρός δίσκος χωρητικότητας 40GB, 23 ψηφιακοί δίσκοι, μία φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης SD χωρητικότητας 2GB και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Βριλήσσια: Ο πονηρός 49χρονος και το καμουφλάζ στις κάμερες

Ιδιαίτερα μεθοδικός ήταν ο 49χρονος στην επιλογή των σημείων που είχε τοποθετήσει τις κάμερες και βιντεοσκοπούσε παράνομα γυναίκες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο 49χρονος είχε τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, ένα σημείο που δύσκολα μπορεί να ανακαλύψει κάποιος.

Μια άλλη κάμερα είχε τοποθετήσει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας, κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

Την μία κάμερα εντόπισαν δύο υπάλληλοι της επιχείρησης και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Βριλησσίων.

Στις Αρχές ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είπε πως ήταν εθισμένος στην πορνογραφία και για τον λόγο αυτό είχε βάλει τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού.

Βριλήσσια: «Θέλω να πληρώσει» δηλώνει η κόρη της συζύγου του

Φανερά σοκαρισμένη και εκνευρισμένη είναι η κόρη της συζύγου του κομμωτή, η οποία δήλωσε ότι «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια».

Μιλώντας χθες στον Alpha, η κοπέλα πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όπως και η μητέρα της. «Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της», είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη.

Βριλήσσια: Σε κατάσταση σοκ η σύζυγος του 49χρονου, σύμφωνα με τη δικηγόρο της

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορούμενου αποκάλυψε μιλώντας χθες στο Mega πως ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι του.

«Οι εντολείς μου ενημερώθηκαν για τις εν λόγω δραστηριότητες από τα Μέσα. Μόλις έλαβαν γνώσεις τέτοιων πράξεων πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ. και ζήτησαν τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη κα ζήτησαν να σπεύσουν στην κα,τοικία τους, ώστε να ελεγχθεί το πλήρες υλικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι.

Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάμερες και στο σπίτι του. Είχε στο μπάνιο και στα δωμάτια των κοριτσιών. Και οι τρεις εντολείς μου βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη», είπε η δικηγόρος.

Βριλήσσια: «Έδινε “στικάκια” σε έναν άγνωστο» αποκαλύπτει εργαζόμενη του κομμωτηρίου

Σύμφωνα με το Mega, εργαζόμενη του 49χρονου κομμωτή έκανε λόγο για επαφές του συλληφθέντος με άγνωστο άτομο, οι οποίες της είχαν κινήσει τις υποψίες.

«Κάθε 15 περίπου, μπορεί να ήταν και παραπάνω 20 μέρες, 15 σίγουρα έφευγε ξαφνικά την ώρα που κούρευε, έβγαινε έξω για δύο τρία λεπτά και τον βλέπαμε, πήγαινε δίπλα στη γωνία ακριβώς του κομμωτηρίου και έδινε κάτι στικάκια», είπε η υπάλληλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι τα στικάκια περιείχαν τραγούδια που έγραφε ο ίδιος, ενώ για τις κάμερες, που εντοπίστηκαν στην επιχείρηση και το σπίτι του, θα απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.