Ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά της αποτυπώματα το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Πλατεία Βαρβακείου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Πρόκειται για Ελληνίδα 60 ετών με τα αρχικά Χ.Μ., η οποία είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Η γυναίκα ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σύχναζε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της αναμένεται να γίνει το πρωί της Πέμπτης, αν και από την αυτοψία προκύπτει ότι δέχτηκε απανωτά πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό που της στέρησαν τη ζωή.

Οι κάμερες κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. Η ταυτοποίησή της πιθανότατα θα δείξει και ποιο άτομο από αυτά που κατέγραψαν οι κάμερες είναι ο δολοφόνος της.

Την ίδια ώρα, ένα εύρημα των Αρχών δίνει νέα διάσταση στις έρευνες, αφού πάνω στη σορό της νεκρής γυναίκας βρέθηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της.

Με βάση το νέο εύρημα, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε στους δράστες και αυτοί να την κατακρεούργησαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος. Αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί για να κατακρεουργήσει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό το θύμα.