Οι διαστάσεις που έχει πάρει στα social media, και παντού γενικότερα, το body shaming είναι τρομερό. Αντί να αφήνουμε τέτοιες απόψεις πίσω μας χρόνο με το χρόνο, τελικά τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Πολλοί διάσημοι έχουν μιλήσει γι’αυτό, ωστόσο φαίνεται να μην αλλάζουν εύκολα αυτές οι κακές νοοτροπίες και αντιλήψεις στους ανθρώπους.

Η Camila Cabello, με τη σειρά της, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο μίλησε για την αγάπη που έχει στο σώμα της, πράγμα που θα έπρεπε όλες οι γυναίκες να νιώθουν. Η τραγουδίστρια του «Señorita» προσπάθησε με τον δικό της τρόπο να μας κάνει να αγαπήσουμε όλες τις ατέλειες μας και να εκτιμήσουμε, επιτέλους, τα φυσικά σώματα.

«Έτρεχα στο πάρκο, προσπαθώντας να είμαι φιτ, προσπαθώντας να παραμείνω υγιής. Φορούσα ένα top που έδειχνε την κοιλιά μου. Ήμουν σαν «γαμώτο», αλλά μετά υπενθύμισα στον εαυτό μου ότι το να βρίσκομαι σε πόλεμο με το σώμα μου, είναι πια ξεπερασμένο».

Η 24 χρόνη τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης πως: «Είμαι ευγνώμων για το σώμα μου, που μου επιτρέπει να κάνω ό,τι χρειάζομαι να κάνω. Είμαστε αληθινές γυναίκες, με ατέλειες, σημάδια, κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά».

H Camila έκλεισε το βίντεο τραγουδώντας κάτι από τους στίχους του συγκροτήματος En Vogue «δίνοντας του κάτι μπορεί να νιώσει, καθώς ακουμπούσε το στομάχι και το στήθος της.