Ακόμα και οι γιατροί σοκαρίστηκαν με την εικόνα της 43χρονης από τη Λάρισα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της. Σε τέτοιο βαθμό που απορούσαν πώς έζησε, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λιπόθυμη και αιμόφυρτη από το ξύλο, με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο αλλά και εσωτερικά τραύματα σε όργανά της.

Ο καβγάς που μετατράπηκε σε εφιάλτη δεν ήταν ο πρώτος ανάμεσα στον ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας στη Λάρισα και την αστυνομικό. Η μητέρα δύο κοριτσιών φέρεται να έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού και στο παρελθόν ο σύζυγός της είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος πείθοντάς τη να τα ξαναβρούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε όταν το θύμα βρήκε το θάρρος να του ζητήσει να χωρίσουν. Με τα παιδιά να λείπουν σε κατασκήνωση, ο δράστης δεν δίστασε να βγάλει όλο του το μένος πάνω στον άνθρωπο που υποτίθεται ότι αγαπούσε.

Γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία. Η 43χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο σύζυγός της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η αξιωματικός της ΕΛΑΣ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία της.