Με μια οικογενειακή τραγωδία ξημέρωσε η Τετάρτη καθώς ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του στη Νέα Σμύρνη, από τα χέρια του 18χρονου αδελφού του, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα στις Αρχές.

Ήταν γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης όταν οι γείτονες του διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Ευξείνου Πόντου και Σταδίου στη Νέα Σμύρνη, κάλεσαν τις Αρχές προκειμένου να καταγγείλουν πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αφού άκουγαν φωνές.

Η Άμεση Δράση έφτασε απευθείας στο σημείο και κάλεσε επειγόντως το ΕΚΑΒ, καθώς ο 16χρονος, ελληνικής καταγωγής ήταν βαριά τραυματισμένος, έπειτα από μία σειρά χτυπημάτων που δέχτηκε από αιχμηρό αντικείμενο σε θώρακα και λαιμό. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ωστόσο εξέπνευσε λίγο πριν τις 23:40.

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως στο διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη την ίδια στιγμή βρισκόταν ο 18χρονος αδελφός του θύματος και η μητέρα τους. Όλοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και ξεκίνησαν οι ανακρίσεις, με τον 18χρονο τελικά να ομολογεί ότι χτύπησε τον αδελφό του με ψαλίδι μετά από έντονο καβγά που είχαν για μια μπλούζα. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται.