Απανθρακωμένος βρέθηκε στο Μενίδι, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 44χρονος πατέρας δύο παιδιών. Η πιθανότητα αυτοχειρίας εξετάζεται από τις αρχές την ίδια ώρα που η αδελφή του θύματος εναντιώνεται κάθετα σε αυτή τη πιθανότητα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένειά του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα».

Το βράδυ του Σαββάτου η πυροσβεστική ανέσυρε το πτώμα του άτυχου 44χρονου με εκτεταμένα εγκαύματα, τα οποία έκαναν αρκετά δύσκολη τη διαδικασία της αναγνώρισης του. «Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;» πρόσθεσε η αδελφή του θύματος για όσα συνέβησαν τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας.

«Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δουλεύαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια» συμπλήρωσε, αν και υπάρχουν αναφορές πως το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους. Μάλιστα, το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα στις 22.10, η 42χρονη σύζυγός του τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου, την ίδια ώρα που ο 44χρονος είχε μόλις ανασυρθεί νεκρός από το όχημά του.

«Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί λάτρευε την οικογένειά του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι ”είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι” και καμάρωνε. ”Με έχουν στα ώπα – ώπα οι γυναίκες μου”» λέει η αδελφή του την ώρα που το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται για να ρίξει φως στα αίτια της πυρκαγιάς.

Δηλώσεις έκανε και ο αδελφός του 44χρονου, λέγοντας ότι και εκείνος αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

«Ότι τον απείλησε, ότι θέλω να χωρίσουμε και… και… πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος ήταν σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;» αναρωτήθηκε.

«Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στη δουλειά του ήταν υπεράριστος. Και δεχόταν πάρα πολύ ”πόλεμο” μέσα στη δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. Όλοι τον είχαν στην μπούκα διότι ”ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;”. Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από τη δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι», προσέθεσε ο αδελφός του 44χρονου.