Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ, θέλησε μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook να τοποθετηθεί ως προς την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη σε βάρος του οποίου έχει γίνει καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό, τονίζοντας ότι θα τηρηθούν κανονικά όλες οι νομικές διαδικασίες.

«Επειδή πολλοί βιάζονται και ασφυκτικά μας πολιορκούν ως ΣΕΗ κ εμενα προσωπικά για να πάρουν δηλώσεις για τη νέα περίπτωση καταγγελίας κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη που τυχαίνει να είναι και μέλος του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ, ας κάνουν υπομονή. Θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας, αλλά και το τεκμήριο αθωότητας. Μην κάνετε σαν τους κανίβαλους που βρήκαν κάτι για να το κατασπαράξουν», έγραψε αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Και για όσους επιπόλαια με κατηγορείτε προσωπικά ως υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, είστε τελείως άσχετοι αφού είμαι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας που καταγγέλλει τα πάντα για όλα τα κόμματα. Ας σοβαρευτούμε, πάντα εξετάζονται οι καταγγελίες, πάντα περιμένουμε τα αρμόδια όργανα και τη δικαιοσύνη να λειτουργήσουν και μετά μιλάμε. Δεν θα γίνουμε μπαλάκι στα πολιτικά παιχνίδια και στις σκοπιμότητες κανενός. Σεβόμαστε τα φερόμενα ως θύματα και αναμένουμε. Εξάλλου, δυστυχώς, τέσσερις ως τώρα ευρωβουλευτές μας διαφόρων κομμάτων μας έχουν εκθέσει στην Ευρώπη ανεπανόρθωτα», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.