Απάντηση στον Γιάννη Πρετεντέρη που χθες τον μπέρδεψε με τον… Βασίλη Μπισμπίκη, κατά την διάρκεια εκπομπής για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας που εκλέχθηκε με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Με απαξιωτικό ύφος, ο Πρετεντέρης δήλωσε χθες: «Ο Μπιμπίλας, πώς τον λέγανε; Ο Μπισμπίκης; Πώς τον λέγανε αυτόν που κατέβαινε εκεί; Πώς τον λέγανε; Ο Μπιρμπίλας! Σε άλλη περιφέρεια είναι;».

Σε σχόλιό του για το περιστατικό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε σήμερα στο γιαούρτωμα του δημοσιογράφου, μιλώνταςστην εκπομπή «Πρωινό»: «Ναι με μπέρδεψε ο κ. Πρετεντέρης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Το έκανε επίτηδες; Δεν με αφορά. Δεν με αφορούν τα αστειάκια, τα υποτιμητικά, τα βλακώδη που γράφονται στο facebook. Ο κ. Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου, εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

*Για την ιστορία, το 2011 είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με το γιαούρτωμα στον Πρετεντέρη, κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Αντίπαρο.