Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε όταν Στέφανος Τσιτσιπάς στο Open της Ρώμης τα «πήρε» με τη μητέρα του επειδή του έκανε υποδείξεις για τον αγώνα και ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Όσα συνέβησαν σχολιάστηκαν εντόνως.

O Έλληνας τενίστας δεν άντεξε τις παρατηρήσεις της μητέρας του από την εξέδρα στο κορτ της Ρώμης, την έβρισε και της ζήτησε να αποχωρήσει

Τα νεύρα με τη μητέρα του φούντωσαν όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε ένα καθοριστικό γκέιμ στο πρώτο σετ.

Ο Έλληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του η οποία του έδινε οδηγίες στα ρώσικα κάτι που τον εκνεύρισε. Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς δέχτηκε μπρέικ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open Rome σε ένα καθοριστικό σημείο στο πρώτο γκέιμ με τον Ρώσο αντίπαλο να περνάει μπροστά στο σκορ με 6-5 γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς όταν πήγε προς τον πάγκο του νευρίασε με τη μητέρα του, η οποία στη διάρκεια του παιχνιδιού τού μιλούσε στα ρώσικα δηλαδή τη γλώσσα του αντίπαλου του.

Τότε ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μ@@@@@σμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θέο σου;».

Και εν συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ -με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι- ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Το Twitter πήρε φωτιά

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Άσχετα πάντως με όσα λέει το Twitter, η αντίδραση του Τσιτσιπά είναι απόλυτα φυσιολογική. Παίζει απέναντι στον Μεντβέντεφ με τον οποίο υπάρχει τεράστια κόντρα, έχει τους παλμούς στον Θεό και βλέπει τη μάνα του να του μιλάει στη γλώσσα του αντιπάλου. Απόλυτα νορμά το πώς αντέδρασε.