Όσο περνούν οι μέρες, κάνουν την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερα βίντεο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τις κάμερες αλλά και τους περαστικούς να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το υλικό σαν κομμάτια παζλ, προκειμένου να βρουν ποιος ήταν αυτός που έδωσε στον Μιχάλη Κατσουρή το δολοφονικό χτύπημα, από το οποίο ο ίδιος υπέκυψε και έχασε τη ζωή του.

Κάπως έτσι δημοσιοποιήθηκε ένα καινούργιο βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται καρέ-καρέ η διαδρομή των χούλιγκανς της Ντινάμο, από την αποβίβαση τους στον ΗΣΑΠ έως την πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας, ακριβώς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στο σημείο που βρίσκονταν μικρά παιδιά και περαστικοί.

Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο: 

Οργανωμένοι, με στρατιωτική πειθαρχία οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταγράφηκαν σε νέα βίντεο να κινούνται συντεταγμένα πριν την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και παραπέμπουν σε τάγμα εφόδου.

Όταν έφτασαν στο γήπεδο της ΑΕΚ άρχισαν να επιτίθενται με μανία σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.