«Βόμβα» από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης καταγγέλλει παρακολούθηση του κινητού του με το λογισμικό υποκλοπών Predator. Πρόκειται για τον 2ο βουλευτή της αντιπολίτευσης που καταγγέλει τέτοιο περιστατικό, μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τον βαρύ αυτόν ισχυρισμό έκανε κατά τη συνάντηση του με τον Ισίδωρο Ντογιάκο στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η παρακολούθηση των επικοινωνιών του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ συνέβη την ίδια περίοδο με του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η αποκάλυψη φέρνει νέα δεδομένα στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Σπίρτζης και ο Μιχάλης Καλογήρου ενημέρωσαν σχετικά τον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, στην έκτακτη συνάντηση που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής.

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο αναφέρθηκε στο γεγονός πως εστάλησαν στο κινητό του δύο SMS τα οποία ήταν μολυσμένα με το λογισμικό Predator.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι το δεύτερο μήνυμα το οποίο εστάλη στο κινητό του ήταν το ίδιο με αυτό που είδαν στα κινητά τους οι Θανάσης Κουκάκης και Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, έξω από τον Άρειο Πάγο, ο Χρήστος Σπίρτζης απηύθυνε σειρά ερωτημάτων προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κύριε Μητσοτάκη, ακούγατε τις συνομιλίες που είχα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα;

Ακούγατε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις τακτικές που ακολουθούσαμε;

Ακούγατε και βλέπατε στο γραφείο του τις συσκέψεις που είχαμε;

Ακούγατε τις συνομιλίες μου με τους υπόλοιπους τομεάρχες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάζατε τα μηνύματα που ανταλλάσσαμε;

Παρακολουθούσατε τις συσκέψεις που κάναμε στο κόμμα μας;

Παρακολουθούσατε τις συναντήσεις ή τις επικοινωνίες που είχαμε με δημοσιογράφους ή βουλευτές άλλων κομμάτων;», ρωτάει ευθέως τον πρωθυπουργό της χώρας.

Ακόμη, δήλωσε στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν έξω από τον Άρειο Πάγο πως θεωρεί ότι η απόπειρα παγίδευσης του κινητού του σχετίζεται, σύμφωνα με τον ίδιο, με την πολιτική του δράση και τη θεσμική του ιδιότητα ως τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τα θέματα της ΕΥΠ

Χρήστος Σπιρτζής

Το «μολυσμένο» μήνυμα στο κινητό του Χρήστου Σπιρτζή.

Δείτε ακόμη: 

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητά παραίτηση Μητσοτάκη – Δε δέχεται καμία συνάντηση «στα κρυφά» μαζί του