Έντονη αντιπαράθεση είχαν σε τηλεοπτικό πάνελ ο Θάνος Πλεύρης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας και η οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Πλεύρης δέχθηκε επίθεση την περασμένη Κυριακή ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του για φαγητό στα Πετράλωνα, περιστατικό το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε μία ημέρα μετά, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Ο κ. Πλεύρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ενοχλήθηκε από το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη στο οποίο ανέφερε ότι «κάνατε το θύτη θύμα», ενώ δεν υπήρξε όπως είπε καμία ανακοίνωση καταδίκης του συγκεκριμένου περιστατικού από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνον μια γενική και αόριστη ανακοίνωση.


Στο σημείο αυτό ο Νάσος Ηλιόπουλος «υπενθύμισε» στον Θάνο Πλεύρη ότι στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί νομικά άνθρωπο που είχε προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενέργειες μαζί με χρυσαυγίτες κατά του Αλέκου Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Δεν υπερασπίστηκα άνθρωπο που έριξε γιαούρτι γιατί ο άνθρωπος που υπερασπίστηκα, αθωώθηκε», απάντησε ο κ. Πλεύρης και πρόσθεσε ότι «έχω επάγγελμα και ως δικηγόρος, δεν θα δώσω λογαριασμό για τις υποθέσεις μου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση, καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί», απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, «αλλά όταν δικοί σας άνθρωποι που βρισκόσασταν μαζί στη συμφωνία των Πρεσπών στέλνανε σφαίρες στον Νίκο Κοτζιά, εσείς χαζογελάγατε. Λίγο προσεκτικός να είστε, εντάξει με αυτό το καραγκιοζιλίκι».

«Ποτέ δεν χαζογέλασα», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης και σε έντονο ύφος ανέφερε στον Νάσο Ηλιόπουλο, «τα λίγο προσεκτικός όταν ο γιος μου και η κόρη μου φάγανε γιαούρτια, κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Γιατί αυτό το βίωσα εγώ και είδα τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται».