Ο Θάνος Πλεύρης ήταν καλεσμένος στην Super Κατερίνα και σχολίασε τη σχέση του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Γεωργία Σιακαβάρα και πώς διαχειρίζεται αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή του.

«Οι σχέσεις μου με τον πατέρα μου έχουν περάσει από διάφορα κύματα. Σέβομαι απόλυτα τους γονείς μου, τη μητέρα μου την έχασα πριν τρία χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Πάντα διαχειριζόμουν κάποιες καταστάσεις. Είχαμε κάποιες έντονες διαφορές, που αναγκάστηκα να πάρω αποστάσεις, όπου σε έναν βαθμό επηρεάζει τη σχέση.

Καλούμαι να διαχειριστώ μία κατάσταση, η οποία προφανώς είναι δικαίωμα του πατέρα μου να κάνει τη ζωή, την οποία θέλει.

Από την άλλη και εγώ και η αδερφή μου, η οικογένεια μου καταλαβαίνετε θέλω να έχω μια τέτοια διαχείριση, ώστε να λέω την άποψή μου στον ίδιο, να σέβομαι τις αποφάσεις του αλλά παράλληλα να θεωρώ ότι και στις δικές μου νοοτροπίες και αντιλήψεις ίσως να ολοκλήρωνα διαφορετικά την οικογενειακή μου ζωή.

Αλλά αυτό είναι ένα απόλυτο δικαίωμα του πατέρα μου. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης.

«Σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μας αλλά παίρνουμε και τις αποστάσεις μας. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει.

Προσπαθείς από τη μία να διαχειριστείς μια προσωπική σχέση που δεν πρέπει να πειράζεται, τα παιδιά με τους γονείς θα πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν πάντα να έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Να κοιτάς όμως ότι και αυτές οι επιλογές πρέπει να σε επηρεάζουν όσο γίνεται λιγότερο, ειδικά όταν έχεις φτιάξει τη δική σου οικογένεια.

Η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή, δεν μου αρέσει τόσο πολύ η δημοσιότητα του θέματος» σχολίασε παρακάτω ο Θάνος Πλεύρης.