Πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης καθώς μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Τζώρτζια Σιακαβάρα, βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.

Ο γνωστός νομικός παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάιο και αναφέρθηκε τόσο στον νέο του έρωτα, όσο και στον γιο του, Θάνο, ενώ ως συνηθίζει, άφησε και κάποιες αιχμές.

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μία γυναίκα, πιστεύω πως είναι η ομορφιά της ζωής. Δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ. Είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι αλλά και έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στη ζωή.

Θα ήταν αφύσικο να μην μας απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αλλά το ξεπεράσαμε», επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τη σχέση του με τη Τζώρτζια Σιακαβάρα και συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μία γυναίκα που θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου, με μία γυναικούλα που δεν θα είχε οράματα στη ζωή της και θα κοιτούσε μόνο το συμφέρον της».

Στην εύλογη ερώτηση πώς δέχθηκε το νέο του ειδύλλιο ο γιος του, Θάνος Πλεύρης απαντά με… περίεργο τρόπο: «Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή το αποφασίζω εγώ και μόνο. Δεν υπήρχε λόγος να συζητήσουμε, αν και με ενδιαφέρει η γνώμη του γιου μου. Είναι δυνατόν να μη με ενδιαφέρει;

Οι σχέσεις με τον γιο μου είναι άριστες. Έχει κάνει μία καλή οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια. Κατάντησε όμως βουλευτής, γιατί για μένα το να είσαι βουλευτής είναι κατάντια. Μου έκανε εντύπωση που το κτήριο της Βουλής χρωματίστηκε με τα χρώματα των ομοφυλοφίλων».