Σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία βγαίνουν στο φως για την υπόθεση Γεωργούλη που έσκασε σαν βόμβα με την καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από δικηγόρο, εργαζόμενη στην Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η κατακριτέα πράξη από τον Γεωργούλη φέρεται να έγινε τέλη Γενάρη του 2020 και ενώ οι δυο τους είχαν βγει 2 – 3 φορές.Έπειτα από το ραντεβού τους, το θύμα και αφού είχε κακοποιηθεί, απευθύνθηκε σε φαρμακείο για την περιποίηση των τραυμάτων της.

Η φαρμακοποιός ήταν εκείνη που την προέτρεψε να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή, πράγμα που το θύμα έπραξε, με τις πληροφορίες να θέλουν την ύπαρξη ιατροδικαστικής έκθεσης από νοσοκομείο των Βρυξελλών που μιλά, μεταξύ άλλων, για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τότε, η νεαρή δικηγόρος έκανε καταγγελία στην αστυνομία, όχι ονομαστική, για το συμβάν.

Το καθοριστικό γεγονός που διέλυσε κάθε ενδοιασμό και δεύτερη σκέψη για καταγγελία της δικηγόρου, ήταν όταν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2020 ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε σε καμπάνια κατά της βίας των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας για το κίνημα #MeToo.

Θεωρώντας προφανώς την πράξη αυτήν μνημείο κυνισμού και υποκρισίας προχώρησε στην καταγγελία εναντίον του, ονομαστικά, η οποία ερευνάται από τις βελγικές Αρχές εδώ και τρία χρόνια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το mega, υπήρξαν καταγγελίες για δύο ακόμα περιπτώσεις οι οποίες είναι γνωστές, δεν έχουν λάβει ωστόσο νομική μορφή.