Μετά το βίντεο για το… περιβόητο πρόσωπο του πρωθυπουργού στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, στον απόηχο της δήλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Η απάντηση είναι η προφανής και ουσιαστική επιλογή», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη δίνοντας διευκρινήσεις για τη δήλωση «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ προτείνει «το πρόσωπο του νέου, του υγειονομικού, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, του αγρότη, του συνταξιούχου, τα πρόσωπα κάθε οικογένειας με ανασφάλεια για το μέλλον». Η Χαριλάου Τρικούπη προτείνει μέτρα για κοινωνικές ομάδες και στην ανακοίνωσή της καταλήγει με την πρόταση για… πρωθυπουργό στο «πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο».

Όπως συμπλήρωσε, αυτό δεν είναι άλλο από τον απλό πολίτη. «Είναι το πρόσωπο κάθε πολίτη, με σιγουριά και προοπτική για το αύριο. Είναι το πρόσωπο μιας σύγχρονης Ελλάδας, ενός αξιόπιστου κράτους με θεσμούς και κανόνες, που νοιάζεται για τους πολίτες του. Και με τη δική σου απόφαση Αλλαγής, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.