Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον επόμενο Οκτώβριο, ωστόσο μια «μάχη» έχει συγκεντρώσει ήδη το ενδιαφέρον, καθώς δύο αδέλφια θα διεκδικήσουν τη δημαρχία στην Ιερά Πόλη, στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, ο νυν δήμαρχος, Κώστας Λύρος που διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία στο Μεσολόγγι, μεταξύ των αντιπάλων που έχει να αντιμετωπίσει. είναι και ο ίδιος του ο αδελφός, Θανάσης Λύρος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει σειρά συναντήσεων και επαφών με πολίτες σε όλο τον δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και πλέον έχει σχηματίσει τον πυρήνα συνεργατών του για τη δημιουργία ισχυρού αυτοδιοικητικού πόλου, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τι προτάσσει ο κάθε υποψήφιος στο Μεσολόγγι

Ο νυν δήμαρχος στο Μεσολόγγι προβάλει τον κόσμο που συστρατεύεται μαζί του. «Συμπορεύομαι μαζί με τον δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο, στον έντιμο και δημιουργικό αγώνα που έχει ξεκινήσει θέτοντας τις θεμελιώδεις βάσεις ανάπτυξης για τον τόπο μας», λένε συνεργάτες του.

Ο αδελφός του και πολιτικός του αντίπαλος «σφάζει» με το βαμβάκι, λέγοντας πως ο τόπος δεν υποφέρει από καλές προθέσεις αλλά από αναποτελεσματικότητα. «Σε παρακμή ο τόπος. Αιτία, η έλλειψη αποτελεσματικότητας στις φιλότιμες προσπάθειες» επισημαίνει ο Θανάσης Λύρος.

Από την άλλη, όπως μετέδωσε το MEGA την Παρασκευή (24/03), ο Κώστας Λύρος θα υπεραμυνθεί του έργου του και θα ανακοινώσει νέες παιδικές χαρές παντού. Ο αδελφός και ανθυποψήφιός του, ωστόσο, στο προεκλογικό του σποτ παρουσιάζει μια σειρά από έργα που, όπως λέει, έγιναν με τη συμμετοχή του, λέγοντας: «Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με εμπειρία, όχι άλλους πειραματισμούς».

Photo credits: MEGA