Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τίθεται το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας μετά από χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη και τις καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό.

Η ανακοίνωση: «O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του».

Νωρίτερα, οργισμένη ανακοίνωση είχε εκδώσει το ΠΑΣΟΚ, καθώς μετά τη χυδαία λογική της ανάρτησης της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, Βασίλης Μίγας, αναπαρήγαγε χυδαίες υπόνοιες για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση αυτή έρχεται την ίδια στιγμή που η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, χαρακτηρίζει «στημένη» τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

ΣΥΡΙΖΑ


Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
«Η παραίνεση στη χθεσινή μας ανακοίνωση “αρχίστε να σβήνετε”, κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;
Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;
Και με τα θύματα και με τον οχετό;

Τέλος, δίνουμε μια οφειλόμενη απάντηση στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πώς ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;».

Η Υπόθεση Γεωργούλη προκαλεί δυνατούς τρανταγμούς στο πολιτικό σκηνικό και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Η ένταση προβλέπευται να συνεχιστεί όσο θα έρχονται στη δημοσιότητα οι εξελίξεις με τις δικαστικές Αρχές του Βελγίου, καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.