Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης έχουν μια κοινή αγάπη: τα τετράποδα.

Ο μεν πρωθυπουργός έχει υιοθετήσει τον πασίγνωστο Πίνατ, που σουλατσάρει στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δε υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη Φάρλη, ένα ημίαιμο που έχει συνέχεια μαζί του.

Μάλιστα, την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης ανήρτησε και ένα βίντεο με τη Φάρλη στον καναπέ.

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

Σήμερα εξάλλου, πρώτη ημέρα μετά την πρωτιά του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης «συνελήφθη» από την κάμερα να παίρνει τον καφέ του παρέα με τον σύντροφό του, Τάιλερ, και το σκυλί του, Φάρλη.

Λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός την Κυριακή στη ΔΕΘ, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία ψηφοφορίας του α’ γύρου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όλα έδειχναν το ρεύμα υπέρ Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τους δημοσιογράφους πώς λένε τον σκύλο του υποψήφιου προέδρου.

«Φάρλη» απάντησαν εκείνοι, και έσπευσαν να προβοκάρουν:

«Ναι, αλλά ο Πίνατ είναι κομματόσκυλο, του Κασσελάκη δεν είναι!» είπε ένας εξ αυτών στον πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να συγκατανεύσει, χαμογελώντας:

«Είναι κομματόσκυλο, όντως, δεν… μασάει», υπενθυμίζοντας το σχετικό backstage βίντεο που είχε ανεβάσει προεκλογικά στο Tik Tok, όπου αποκαλούσε τον «Πίνατ» με αυτό τον χαρακτηρισμό.

Τόσο ο Πίνατ όσο και η Φάρλη είναι στειρωμένα, άρα… «δεν μπορούν και να ζευγαρώσουν», σχολίασε άλλος δημοσιογράφος.

Στέφανος Κασσελάκης: Γυμναστήριο μετά την επιτυχία

Απλός και προσιτός, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ότι συνεχίζει το πρόγραμμά του, χωρίς τίποτα να α;λλάζει μετά τη χθεσινή του επιτυχία. Μάλιστα μετά την χθεσινή επιτυχία τον πέτυχε ο φακός να επιστρέφει από το γυμναστήριο με το σύντροφό του Τάιλερ.