Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πολιτικούς αντιπάλους του, στη συζυγό του αλλά και τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις συνεργασίες δήλωσε «Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να συνεργαστούμε και οι τρεις μας. Θα οδηγούσε σε παράλυση. Γι’ αυτό επιμένω σε σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση» και πρόσθεσε «Προφανώς και δεν έχουμε σε προσωπικό επίπεδο να χωρίσουμε. Η πολιτική είναι σκληρή. Δύσκολα μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις που έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα στη γυναίκα μου. Με τον Ανδρουλάκη δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Δυο φορές του ζήτησα να συναντηθούμε, αλλά αρνήθηκε. Καταλαβαίνω ότι μας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές στο πώς αντιλαμβανόμαστε την πολιτική».

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά του, όπου δήλωσε πως «η Δάφνη τελείωσε τον δεύτερο χρόνο στο πανεπιστήμιο και Θα δουλέψει εδώ το καλοκαίρι. Βοηθάει στην προεκλογική περίοδο».

Σχετικά με τον επίσημο λογαριασμό του στο TikTok, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κάνω μια πολύ σοβαρή δουλειά, έχουμε μεγάλο βάρος ευθύνης, αλλά έχω μια απέχθεια στους ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρό. Να αυτοσαρκαζόμαστε. Το βρίσκω πολύ ευρηματικό. Απαντάω και σε ερωτήσεις. Είναι τρόπος να επικοινωνήσουμε με μια νέα γενιά που δεν θα την βρούμε εύκολα αλλού. Ας μας ακούσουν, να μην μείνουν σε στερεότυπα. Να με γνωρίσουν ως άνθρωπο και αυτά που πρεσβεύω».