Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε το λόγο που έγινε Παναθηναϊκός, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου ήταν καλεσμένος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, είπε ότι υποστήριζε τον Ολυμπιακό, μέχρι που τον γοήτευσε το παιχνίδι του Σαραβάκου.

Μιλώντας στο «The 2 Night Show», μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που στράφηκε στον πολιτικό στίβο και σε σχέση με την αγαπημένη του ομάδα ανέλυσε τα εξής;

«Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον τελικό στην τηλεόραση.

«Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει».

«Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο»,, κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.