Η ήδη αντισυμβατική BMW XM ανεβαίνει ένα ακόμα επίπεδο με την έκδοση Label Red, η οποία, εκτός από το εξατομικευμένο σχεδιασμό της εντός και εκτός, προτάσσει ένα ακόμα πιο ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης που απαρτίζεται από ηλεκτροκινητήρα σε συνδυασμό με έναν V8 κινητήρα βενζίνης. Το αποτέλεσμα; Όχι λιγότερο από 748 ίππους.

Έτσι, η Label Red αποδίδει 95 ίππους επιπλέον σε σχέση με την «βασική» BMW XM των 653 ίππων που ξεκίνησε να παράγεται από τον Δεκέμβριο του 2022. Η ροπή του επαναφρτιζόμενου συστήματος κίνησης είναι αυξημένη κατά 200 Nm και κορυφώνεται πλέον στα 1.000 Nm. Τόσο αυτή όσο και η ισχύς διοχετεύονται στο δρόμο μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic.

Το σύστημα M Hybrid της BMW XM Label Red συνδυάζει τις αρετές της ηλεκτροκίνησης που θα δούμε να κυριαρχούν στο μέλλον, με τις παραδοσιακές ιδιότητες ενός 8κύλινδρου κινητήρα εσωτερικής καύσης με τεχνολογία M TwinPower Turbo. Εκτός από την cross-bank πολλαπλή εξαγωγής, ο τελευταίος διαθέτει επίσης ενισχυμένο στροφαλοφόρο άξονα, υπερσυμπίεση με ηλεκτρικά ελεγχόμενη βαλβίδα εκτόνωσης, αναβαθμισμένη παροχή λαδιού και βελτιστοποιημένο διαχωρισμό λαδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο 4troxoi.gr