Κανένα άλλο σπορ αυτοκίνητο δεν έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις της Mustang τα τελευταία 10 χρόνια και σχεδόν 60 χρόνια μετά το ντεμπούτο της, η ολοκαίνουργια, έβδομη γενιά είναι η πιο συναρπαστική και διασκεδαστική στην οδήγηση, χάρη σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη οδηγική εμπειρία. Η Mustang έβδομης γενιάς θα πωλείται σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλο τον κόσμο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι στη Β. Αμερική

Συνολικά τα τελευταία 10 χρόνια, η Ford Mustang (η οποία γιορτάζει τα 59α γενέθλιά της) είναι το σπορ αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, σύμφωνα με την ανάλυση της Ford που αφορά στοιχεία ταξινομήσεων από την S&P Global Mobility.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά στοιχεία της Ford, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να έχουν τα πρωτεία στη ζήτηση της Mustang, σε ποσοστό 78% επί των παγκόσμιων πωλήσεων. Άλλες αγορές όπου καταγράφηκε ανοδική τάση στις πωλήσεις της Mustang το 2022 είναι η Γερμανία (+17,0%), η Μ. Βρετανία (+14,4%), η Ελβετία (+14,9%) και η Μέση Ανατολή, αντίστοιχα με αύξηση +7,4%.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr