Νέα χαμένη ευκαιρία για την Μαρία Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό του Berlin Open αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόνα Βέκιτς. 

H καλή φίλη της από την Κροατία που είναι στο Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης έστω και με δυσκολία κέρδισε με 6-4, 7-6 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. 

Ο αγώνας

Στο 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη έσβησε δύο μπρέικ πόιντ και έφτασε στο 1-0. Η Βέκιτς έσβησε μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη για το 1-1 και στη συνέχεια πάλι η Ελληνίδα επέστρεψε στο από το 15-40 και πήγε με το σερβίς της στο 2-1.

Νέο μπρέικ πόιντ από τον Βέκιτς η οποία το εκμεταλλεύτηκε και με μπρέικ έφτασε στο 3-2! Η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ (3-3) όμως με μπρέικ η Βέκιτς έκανε το 4-3. Η Ελληνίδα μείωσε σε 5-4 και έφτασε σε 4 μπρέικ πόιντ αλλά η αντιπαλός της το έσβησε για το 6-4.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο σετ (2-0) έσβησε μπρέικ πόιντ αλλά δέχτηκε μπρέικ για το 2-1. H Βέκιτς ισοφάρισε σε 3-3 και αφού έσβησε μπρέικ πόιντ η Σάκκαρη πήγε στο 4-3. Με νέο μπρέικ η Σάκκαρη έκανε το 5-3 αλλά το πήρε πίσω η Βέκιτς για το 5-4.

Η Ελληνίδα ισοφάρισε σε 5-5 αλλά η Βέκιτς πήγε το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί η Σάκκαρη έσβησε 3 ματς πόιντ αλλά η Βέκιτς με το 4ο έκλεισε το παιχνίδι.