Το σαββατιάτικο (9/12) ματς με την Ουντινέζε θα είναι σίγουρα σπέσιαλ για την Ίντερ από πλευράς εμφάνισης. Οι Νερατζούρι γαρ πρόκειται να αγωνιστούν με μια επετειακή φανέλα που θα έχει πάνω της το logo των Transformers!

Είναι μια κίνηση που γίνεται με πρωτοβουλία της Paramount που είναι ο βασικός χορηγός του ιταλικού συλλόγου. Και έχει και καλό σκοπό, αφού οι φανέλες αυτές θα τεθούν μετά σε δημοπρασία με τα έσοδα να πηγαίνουν σε παιδικά νοσοκομεία του Μιλάνου. Μπράβο Ίντερ…

Δείτε φωτογραφίες από την επετειακή Transformers φανέλα της Ίντερ:

Ίντερ
Ίντερ

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μόδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Δεν πάει γαρ παρά λίγος καιρός που η Μπαρτσελόνα είχε λανσάρει τη δική της επετειακή εμφάνιση, με το σήμα των Rolling Stones με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος.

Πάντως αν το ψάξουμε λίγο πιο πίσω, θα δούμε πως ανάλογες κινήσεις γινόντουσαν από παλιά. Με πρώτη διδάξασα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Spider Man.

Ίντερ

Γενικώς στην «Ατλέτι» το αγάπησαν πολύ το σινεμά – τον καιρό που είχαν χορηγό την Columbia που του… είχαν δώσει να καταλάβει!