Πρώτο γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ (με κεφαλιά-δυναμίτη), «διπλό» επί της Άρσεναλ (2-0), ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έζησε μια φοβερή βραδιά χθες (28/12) στο Λονδίνο. Μια μεγάλη χαρά που δεν τον έκανε ωστόσο να ξεχάσει το παρελθόν του…

Στους «Κανονιέρηδες» ξεκίνησε την εκτός συνόρων πορεία του, δεν το ξεχνά, δεν τους ξεχνά. Κι όσο κι αν ο Έλληνας στόπερ ήθελε να το γιορτάσει, πρυτάνευσε τελικά ο σεβασμός για την πρώην. Ιδού πώς το έθεσε:

«Βαθιά μέσα μου, το παραδέχομαι, ήθελα να πανηγυρίσω γιατί βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει στο Emirates. Αλλά έπαιξα 3 χρόνια στην Άρσεναλ και βεβαίως τη σέβομαι πολύ», εξήγησε ο Μαυροπάνος. Και συνέχισε:

«Είναι η καλύτερη στιγμή για να σκοράρω το πρώτο μου γκολ για την Γουέστ Χαμ, αλλά και στην Premier League γενικότερα. Παίξαμε πολύ καλά, δουλέψαμε αρκετά τις στημένες φάσεις και σήμερα πετύχαμε γκολ από μία τέτοια. Η δουλειά όλων ήταν τρομερή. Το πνεύμα της ομάδας ήταν φανταστικό και δουλέψαμε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά είχαμε μερικές αντεπιθέσεις και αυτές μας έδωσαν τα γκολ».

Δείτε πώς… δεν πανηγύρισε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος το 1ο του γκολ με τη Γουέστ Χαμ: