Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ετοίμασαν βαλίτσες για το Asia Express και είναι ήδη καθ΄οδόν για αυτή την περιπέτεια στην Ασία. Το πιο δημοφιλές ζευγάρι στην ελληνική σοουμπίζ έδωσε μεγάλες υποσχέσεις πριν φύγει και δεσμεύτηκαν να συλλάβουν μωρό στη διάρκεια της πτήσης τους προς τον προορισμό τους. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι too much info ή να αναρωτηθεί πώς θα συμβεί αυτό όταν μόνο το κατούρημα είναι δύσκολο εν ώρα πτήσης.

Όμως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα είναι μαχίμια και έχουν ήδη καταστρώσει ένα πλάνο για να μείνουν αξέχαστοι στη μεγαλύτερη ήπειρο της Γης και σε ανθρώπους φιλήσυχους που μέχρι σήμερα δεν έχουν πειράξει ούτε κουνούπι. Και γι΄αυτό πρέπει να τιμωρηθούν. Εμείς βρήκαμε κατ΄αποκλειστικότητα πρόσβαση στην to do list του ζεύγους και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο βασικά πράγματα που θα έχουν πετύχει στο τέλος αυτού του ταξιδιού. Γιατί τελικά αυτό που μετράει είναι η διαδρομή, όχι ο προορισμός αγαπητοί αδελφοί.

Θα κάνουν κουμπαριά με τον Kim Jong Un

Όπως θα ταξιδεύουν στη Νότιο Κορέα, θα περάσουν κατά λάθος τα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα, ο Kim Jong Un θα τους συλλάβει για να τους εκτελέσει, όμως θα κερδίσουν την εύνοια του και θα τον πείσουν να τους παντρέψει. Ο Kim θα τους κάνει ξενάγηση στο γραφείο του και κάποια στιγμή η Ιλάειρα θα δει ένα κουμπί και θα τον ρωτήσει «αχ βρε Kim, αυτό το κουμπί τι κάνει;». Εκείνος θα γελάσει, θα της πει να το πατήσει για να δει και εκείνη χαρούμενη θα το πιέσει. Λίγα λεπτά μετά θα βγουν και οι τρεις έξω με τον Μαυρίκιο να παίζει πιάνο και θα τραγουδάνε «Πεθάνανε όλοι, πεθανάνε όλοι και μείναμε μόνοι μας στη Γη».

Θα αναγκάσουν φυλή να εγκαταλείψει το νησί της

Στις νήσους Σεντινέλ της Ινδίας, στη Βόρεια Νήσο Σεντινέλ, ζει μια φυλή που κυνηγάει και σκοτώνει όποιον πλησιάσει το νησί πέραν των 3 μιλίων. Επιτίθενται με δόρατα και βέλη και σκοτώνουν όποιον τολμήσει να αλλοιώσει τον πολιτισμό τους. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα όμως δεν είναι όποιοι κι όποιοι. Θα βρεθούν σε μια παραλία της νήσου και θα αναγκάσουν τη φυλή να εγκαταλείψει μια για πάντα το νησί και να παραδοθεί στις επιταγές του καπιταλισμού και του δυτικού πολιτισμού.

Θα κάνουν TikTok με τον Δαλάι Λάμα

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα βρεθούν στο Θιβέτ. Εκεί θα συναντήσουν τον Δαλάι Λάμα σε μια στιγμή διαλογισμού και ηρεμίας για να κάνουν ένα βίντεο για το TikTok. Το ίδιο θα κάνουν και στην ανάβασή τους στα Ιμαλάια, όπου θα οδηγήσουν σε κρυοπάγημα τους ορειβάτες που θα περιμένουν πίσω τους για να βρεθούν στην κορυφή του Έβερεστ.

Θα φτιάξουν φλαούνες στους Σέρπα στο Νεπάλ

Τόσα χρόνια οι Σέρπα είναι οι πιο αξιόπιστοι καθοδηγητές των ορειβατών στο Έβερεστ. Διατηρούν τον οργανισμό τους σε μια κατάσταση που να μπορεί να αντέξει τις συνθήκες. Όταν όμως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση τους επισκεφτούν και τους φτιάξουν φλαούνες, τότε θα έχει χαθεί εν μια νυκτί όλη τους η παράδοση και ο τρόπος ζωής.

Θα κάνουν καντάδα στους καραντινιασμένους της Σανγκάης

Σε μια εποχή που ακούγεται ότι το lockdown στη Σανγκάη θα γίνει πιο σκληρό, οι αρχές της περιοχής χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα μέσα για να πείσουν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους. Έτσι, τη υπουργείο Πολιτισμού ζητά από Μαυρίκιο και Ιλάειρα να κάνουν περιοδεία στις γειτονιές και να ψυχαγωγούν με καντάδες τους εγκλωβισμένους στα σπίτια τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

5 διάσημα αγάλματα που έχουν διαβρωθεί από… το χούφτωμα

4 προφίλ στο TikTok που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά μας έχουν κολλήσει

Το 24ωρο της Emma Stone από το αεροδρόμιο μέχρι το ΣΕΦ