Μπορεί να θεωρείς πώς ένα καλό βιογραφικό είναι το κλειδί για την απόκτηση εργασίας, όμως για τον εργοδότη Andy Elliott, αυτό δεν αρκεί και οι απαιτήσεις του διαφέρουν. Για να ενταχθεί κανείς στην πώληση αυτοκινήτων και συγκεκριμένα στην εταιρεία του, απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους του να έχουν six-pack για να εργαστούν.

Ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι έχει υψηλά στάνταρ για τους υπαλλήλους του δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Six-pack ή απολύεσαι – αυτό λέω σε όλη την ομάδα μου. Αν δεν έχεις six-pack, δεν δουλεύεις για εμάς».

six pack - εργαζόμενοι

Προειδοποιεί για απόλυση

Ο Andy παραδέχτηκε ότι πολλοί θα διαφωνούσαν με την τακτική του και θα τη θεωρούν περίεργη, αλλά αδιαφορεί για αυτό. «Υπάρχουν άνθρωποι που είπαν ότι θα έκαναν μήνυση στην εταιρεία αν τους έλεγαν ότι έπρεπε να έχουν ένα six-pack», είπε. Συνεχίζει όμως υποστηρίζοντας την άποψή του και προειδοποιεί ότι θα απολύσει οποιονδήποτε υπάλληλο στην ομάδα του δεν έχει six-pack: «Έχω υψηλά πρότυπα. Δε μου αρέσουν όσοι συμβιβάζονται»!

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπήρχαν και υποστηριχτές λέγοντας πώς αυτό είναι πρότυπο για την επιχείρηση του Andy και πρέπει να το ακολουθούν, καθώς πρόκειται για πειθαρχία.

*Φωτογραφίες: unsplash.com