Ο χαμός που προκαλείται κάθε χρόνο στα πανηγύρια στην Ελλάδα είναι γνωστός. Πάντα όμως θα υπάρχει κάτι που θα σε εκπλήσσει. Αν και έχουμε δει πολλούς μεθυσμένους να χορεύουν, να πέφτουν κάτω και να τραγουδάνε, το φετινό highlight ήταν άνευ προηγουμένου. Το κέφι και το πιοτό σε παρασέρνει στο να κάνει πράγματα που μπορεί την επόμενη μέρα να μην θυμάσαι καν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο από πανηγύρι σε χωριό στο Αγρίνιο που έγινε viral. Στο βίντεο βλέπουμε μία γυναίκα να δείχνει το στήθος της χορεύοντας. Στο πανηγύρι έχουν απομείνει ελάχιστοι, πέρα από τον τραγουδιστή και τους οργανοπαίκτες. Σε αυτούς που χορεύουν και τα «τσούζουν» είναι και μια γυναίκα που σηκώνει τη μπλούζα της, δείχνοντας το στήθος της στον κλαρινίστα. Εκείνος τότε συνεχίζει να παίζει το όργανο, βάζοντάς το πάνω στη θηλή της.

Η κοπέλα φαίνεται να το απολαμβάνει, καθώς συνεχίζει το τσιφτετέλι της, όπως και οι οργανοπαίκτες συνεχίζουν τα παίζουν. Κάποιοι από τους θαμώνες κατέγραψαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα, το οποίο αναμεταδόθηκε.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

5 καλλιτεχνάρες από τα «Παρατράγουδα» που ίσως έχουν περισσότερο ταλέντο από τον Fy και τον Daddy

Νίκος Alice Καρβέλας: Η ροκ εμφάνισή του στο γήπεδο που έγινε viral

To hack για να εξοικονομήσεις χρήματα στις διακοπές: Πώς να μεταφέρεις τσάμπα έξτρα πράγματα σε μια πτήση