Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε το Αγρίνιο και, τη Δευτέρα (21/04), σε προεκλογική ομιλία του στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας ανέφερε ότι το κόμμα «στις 21 Μαΐου θα είναι πρωταγωνιστής της νέας εποχής».

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε: «Η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα για την ελληνική οικονομία. […] Επιχαίρουν για τις ξένες επενδύσεις. Οι πραγματικά παραγωγικές είναι μόνο το 14% του συνόλου των επιχειρήσεων. Το ερώτημα προς τον κ. Μητσοτάκη είναι αμείλικτο: Ποιοι ωφελήθηκαν; Δεν ωφελήθηκαν ούτε οι μικρές, ούτε οι μεσαίες επιχειρήσεις. […] Πρέπει το Ταμείο Ανάκαμψης να προσανατολιστεί με κίνητρα. Ήρθε η ώρα για μια ανθετική ανάπτυξη, με διάρκεια. Μιλάμε για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής. Η πράσινη μετάβαση θα γίνει με κέντρο τον άνθρωπο με ενεργειακή δημοκρατία και σεβασμό στο περιβάλλον και την παραγωγή».

«Πάρτε τον αγώνα στα χέρια σας» ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Νίκος Ανδρουλάκης, 28 ημέρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» των εκλογών και επεσήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορεί να δώσει δύναμη και νέα προοπτική στην κοινωνία για να δώσει δύναμη και προοπτική στον τόπο».

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε: «Έχουμε χρέος τα ωραία χρόνια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προοπτικής και της ελπίδας να ξαναγίνουν πραγματικότητα».

Photo credits: Eurokinissi