Μπορεί να μην είχε ως έπαθλο το ποσό των 4 εκατομμυρίων που είχε το Squid Game: Reality, που είδαμε στο Netflix, αλλά το τύποις Squid Game που έφτιαξε ο διασημότερος και πιο πετυχημένος Youtuber στον κόσμο, είναι σίγουρα πολύ πιο σκληρό και βάναυσο.

Ο Mr. Beast έχει αντλήσει έμπνευση από τη σειρά του Netflix και πριν 10 μήνες τον είχαμε δει να στήνει έναν διαγωνισμό με έπαθλο 500.000 δολάρια, όπου συμμετείχαν άνθρωποι 100 άνθρωποι ηλικίας από 1 ως 100 ετών. Ένα άτομο για κάθε ηλικία δηλαδή. Πριν δυο χρόνια, όταν γινόταν ο χαμός με τη σειρά, είχε κάνει και έναν Squid Game διαγωνισμό.

Αυτό όμως που έκανε τώρα, πάλι με το ηλικιακό φάσμα 1-100, είναι μάλλον πιο σκληρό από όλα σε επίπεδο του πώς ωθεί τους συμμετέχοντες να «σκοτώσουν» τους αντιπάλους τους.

O Mr. Beast βάλθηκε να τους κάνει όλους να συγκρουστούν

Η παραγωγή τοποθέτησε σε έναν μεγάλο χώρο με γυάλινα κουβούκλια τους 100 παίκτες και όποιος πατούσε την κόκκινη γραμμή, αποκλειόταν από τη συνέχεια. Πολύ γρήγορα, τα μωρά 1-2-3 ετών βγήκαν από τον χώρο που έπρεπε να μείνουν, μαζί με 3 μεγάλης ηλικίας, όχι όμως και τον 100άρη παππού ανάμεσά τους. Και συνέχισαν 94 άτομα. Στην πρώτη δοκιμασία, αποχώρησαν 25 άτομα με τυχαία επιλογή και μετά άρχισε το σκληρό ροκ.

Οι εναπομείναντες χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα την ηλικιακή δεκαετία που βρίσκονται και η ομάδα των 40-49 ήταν αυτή που έδειξε τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Αντιθέτως, η ομάδα των 30-39 τέθηκε νοκ άουτ όταν ο Mr. Beast έταξε στον αρχηγό τους 100.000 για να αποχωρήσει και να «κάψει» τους συμπαίκτες του. Εννοείται πως τον έβαλαν όλοι στο στόχαστρο όταν το αποδέχτηκε.

Συνολικά, είναι, όπως λέει και ο ίδιος ο Youtube στο ξεκίνημα, ό,τι πιο έντονο έχουν γυρίσει, με τις συγκρούσεις και τις διαμάχες να είναι μεγάλες, στην τελική όμως δοκιμασία να επικρατεί μια μορφή δικαιοσύνης και αποδοχής.

Έτσι, συνολικά ο Mr. Beast έδωσε 350.000 δολάρια.

Το βίντεο αυτό έχει ξεπεράσει σε μια βδομάδα τα 100 εκατομμύρια views, δείγμα της απίστευτης δυναμικής που έχει ο Youtuber, τέτοια που τον κάνει έναν από τους 10 πιο influential ανθρώπους παγκοσμίως.