Για τον MrBeast σου είχαμε γράψει παλιότερα ένα κείμενο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για αυτό που κατάφερε στα 25 του. Τι κατάφερε; Να είναι ο δημοφιλέστερος στον τομέα του, ως Youtuber, να παράγει content που κάνει δεκάδες ή, ορισμένες φορές, εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές, να έχει λύσει ήδη το βιοποριστικό του ζήτημα και να μπορεί να βοηθάει και άλλους ανθρώπους.

Πριν μερικούς μήνες για παράδειγμα, έφτιαξε 100 πηγάδια με πόσιμο νερό στην Αφρική. Συχνά πυκνά μοιράζει χρήματα σε ακόλουθους του. Γίνεται στην ουσία ο εγγυητής για μεγάλα brands ώστε να προσφέρουν μια ενίσχυση στις ζωές ανθρώπων που μπορεί να δυσκολεύονται.

Προφανώς, τα λεφτά δεν είναι κριτήριο για έναν άνθρωπο ώστε να κριθεί ως σπουδαίος ή επιτυχημένος. Είναι η αναγνώριση και η διάρκεια. Απλώς, αυτά, στην κοινωνία μας συνοδεύονται και από πακτωλό χρημάτων.

Και ο MrBeast θα μπορούσε να παραδώσει όλα τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα και να μην τον νοιάξει, αφού θα είχε μια συμφωνία με την Amazon Prime Video που του δίνει 100 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει σειρά από βίντεο αποκλειστικά για την πλατφόρμα και όχι για το Youtube, με τα γνωστά challenges του στυλ «Πέρασα 7 μέρες στην απομόνωση», ενώ θα μοιράζει και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο MrBeast είχε διπλάσια έσοδα από κάθε άλλον Youtuber το 2023

Η συμφωνία αυτή είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη που έχει γίνει σε Youtuber και λογικά, μιας και ο MrBeast με τους 234 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του, μπορεί να γίνει ο πόλος για περισσότερες συνδρομές στην πλατφόρμα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πριν μερικές μέρες, ο Youtuber έκανε μια ανάρτηση στο X (Twitter), όπου έκανε ένα poll και ζητούσε από τους ακόλουθους να μαντέψουν τι ποσό κέρδισε από τις διαφημίσεις για ένα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα. Χθες, αποκάλυψε πως αυτό το ποσό είναι 250.000 δολάρια και δεσμεύτηκε να το μοιράσει σε 10 ακόλουθους που θα κάνουν repost το βίντεο του.

Κάτω από αυτό το tweet γίνεται ο κακός χαμός, με κόσμο να τάζει οτιδήποτε για να βοηθήσουν το δικό τους tweet να έχει απήχηση. Μια κοπέλα έταξε δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο κανάλι της στο Onlyfans σε όποιον κάνει retweet το tweet της και τη βοηθήσει να κερδίσει τα 25.000 δολάρια που της αναλογούν.

Τα επίπεδα στα οποία κινείται πλέον ο MrBeast, μπορεί να μην είναι τύπου Ίλον Μασκ ή Τζεφ Μπέζος, αλλά είναι στην αμέσως επόμενη κλίμακα.

Έχοντας συνολικά 4 κανάλια στο Youtube (Beast Reacts, Beast Philanthropy, MrBeast Gaming), ο Τζίμι Ντόναλντσον, όπως είναι το όνομά του, είχε εκτιμώμενα έσοδα από τον Ιούνιο 2022 ως τον Ιούνιο 2023 περίπου 82 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, ποσό διπλάσιο από τα έσοδα οποιουδήποτε άλλου ψηφιακού creator.