Γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, με αφορμή τη μνήμη του Αγίου Μηνά. Οι κάτοικοι του χωριού χόρεψαν πολύ και το τσίπουρο ήταν άφθονο, όπως ανέφεραν και ρεπορτάζ στα τοπικά Μέσα.

Εκεί βρέθηκαν και τοπικά μέσα ενημέρωσης, με τους δημοσιογράφους να παίρνουν συνεντεύξεις από τους παρευρισκόμενους με έναν να γίνεται viral για τις απαντήσεις που έδινε.

Από όσα είπε δεν βγήκε ακριβώς… νόημα και μάλιστα αρνήθηκε πως έχει πιει, τονίζοντας «εγώ δεν πίνω τσίπουρο», ωστόσο δεν έπεισε.

Ο ίδιος πάντως έδειξε να περνάει καλά μπροστά στο μικρόφωνο συμπληρώνονοντας: «Σαν το στα της Βαλίτσας δεν υπάρχει ράτσα πιστέψτε με. Είμαστε οι πρώτοι, βγάλαμε και δήμαρχο τον Τάσσιο τον Γεώργιο και είμαστε Α Εθνική».

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε «το τσίπουρο που μοιράζεται εδώ στον κόσμο ωραίο σήμερα;» κι εκείνος απάντησε εμφανώς μεθυσμένος «εγώ δεν πίνω τσίπουρο, δεν είμαι πότης. Δεν πίνω».

«Έτσι όμως λέγεται η γιορτή» του είπε η δημοσιογράφος και ο κάτοικος του χωριού απάντησε σε δική του διάλεκτο: «Να και να και να να να ναι. Φαΐ φουλ του φουλ. Φουλ του φουλ».