Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να σκοτωθούν και ακόμη δύο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Συγκεκριμένα, όχημα στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια συγκρούστηκε με φορτηγό, με συνέπεια να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο γονείς, 49 και 45 ετών, από τη Ρουμανία. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, 12 και 10 ετών. Από τις εικόνες φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα από λαμαρίνες, χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα τραυματισμένα αγόρια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Ευρυτανία

Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδελφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά έχουν τις αισθήσεις τους και επικοινωνούν με το περιβάλλον.