Πλήρως αποτυχημένη αποδείχθηκε η προσπάθεια που έκανε η βουλεύτρια με το Δημοκρατικό Κόμμα της Κύπρου, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, να ευχηθεί «χρόνια πολλά» για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αιτία αφενός η επιλογή της να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία ενός παιδιού που είχε δημιουργηθεί με χρήση τεχνητής νοημοσύνης και αφετέρου η λάθος σημαία που κρατούσε το «παιδί» καθώς είχε μόνο τρεις ρίγες.

«Αθάνατο Ελληνικό πνεύμα! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η βουλεύτρια από την Κύπρο.

βουλεύτρια

Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας οι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) ξέσπασαν με αρκετά σχόλια για την επιλογή της κυρίας Ερωτοκρίτου.

«Για όνομα», «ο Χριστός και η Παναγία!», «γιατί να χρησιμοποιήσεις εικόνα από τεχνητή νοημοσύνη; Ψάξε στο Google. Δεν υπάρχουν σχόλια για το πόσο ντροπιαστικό είναι αυτό», «αθάνατο;», «δεν είδε τη σημαία και το υποτιθέμενο παιδί πώς είναι;» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε η βουλεύτρια από την Κύπρο.

βουλεύτρια
βουλεύτρια