Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «σπάει» την κάπως «ξύλινη εικόνα» του και μιλώντας στον Πέτρο Κωστόπουλο και το Nitro Magazine, βγάζει τον εαυτό που θαυμάζουμε και στα τραγούδια του.

Έχοντας επιλέξει να εκφράζεται μόνο μέσα από τη μουσική του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προσπαθεί να μην εκθέσει πρόσωπα της ζωής του λόγω του ότι είναι γνωστός. Ταυτόχρονα όμως, θέλει να αποβάλλει αυτόν τον φόβο που έχει και να νιώσει πιο άνετα με τον εαυτό του και την προσωπική του ζωή.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλάει για το φλερτ που κάνει, για το φλερτ που του κάνουν κορίτσια και αγόρια, για τη συναισθηματική περίοδο στην οποία βρίσκεται και η οποία χαρακτήριζεται από έρωτα και χάος, αλλά και για το εσωτερικό του ταξίδι που τον φέρνει στο σήμερα.

Πέτρος Κωστόπουλος: Εγώ απ΄όσο ξέρω, από το 2013 που σε γνώρισα στο Βράδυ, εσύ ποτέ δεν έχεις κορίτσι (γέλια). Από δω το πας, από κει το πας, όλες είναι φίλες σου. Είπες όμως πριν ότι έχεις φάει συναισθηματικό κόλλημα. Έρωτα εννοώ…

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ναι, έχω περάσει κι απ΄αυτό και γουστάρω που το πέρασα γιατί πολλές φορές μπορεί να ξεχνάς συγκεκριμένα γεγονότα, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσεις το συναίσθημα της κάθε στιγμής.

Π.Κ: Ήταν στιγμή ή κράτησε κανά 2 χρόνια;

Κ.Α: Όχι, εντάξει. 3-4 μήνες ήταν το ζήτημα, γιατί και η δουλειά είχε σταματήσει λόγω Covid, οικογενειακά ζούσα σε μια περίεργη κατάσταση και συναισθηματικά είχα πιεστεί πολύ. Κατάλαβα ότι στα απλά βρίσκεται η ουσία. Αν το συναισθηματικό σου πορτοφόλι δεν είναι γεμάτο, όσα λεφτά και να έχεις, δεν θα σου κάνουν καμία αίσθηση.

Π.Κ: Έχεις πει σε συνέντευξη ότι δε μιλάς για σχέσεις, για να μην εκθέσεις την κοπέλα. Είσαι 35 χρονών μαντράχαλος, ωραίο παιδί, γνωστός. Γιατί θα την εκθέσεις; Θα ντραπεί που είναι με τον Αργυρό; Ή εσύ δε θες;

Κ.Α: Αν δεν κάνω το βήμα το πιο σοβαρό, ενδεχομένως να παντρευτώ – μου αρέσει, σκέφτομαι τον εαυτό μου και ως μπαμπά – δε μου βγαίνει να βγω να πω κάτι.

Π.Κ: Πιστεύεις ότι θα χάσεις θαυμάστριες; Ένα ωραίο αγόρι, νέο, μαζί με ένα νέο κορίτσι, πού το πρόβλημα;

Κ.Α: Δε μπορώ να καταλάβω από πού προέρχονται αυτές οι ανησυχίες και τα κολλήματά μου.

Π.Κ: Ξέρεις ότι είσαι ωραίο παιδί. Στο λένε όλοι.

Κ.Α: Νιώθω ωραία με τον εαυτό μου. Θα με φτύσω αν με δω στον καθρέφτη (γέλια)

Π.Κ: Λέω λοιπόν, δεν είναι λογικό να στην πέφτουν; Δε σου στέλνουν στα social;

Κ.Α: Σίγουρα μου στέλνουν. Το φλερτ είναι πολύ ωραίο και δέχομαι μηνύματα που είναι όμορφα. Υπάρχουν και τα ακραία μηνύματα.

Π.Κ: Γιατί λες τότε ότι δεν στην πέφτουν; Σήμερα κιόλας οι γυναίκες κάνουν πρώτες κίνηση.

Κ.Α:Ναι, την κάνουν.

Π.Κ: Στο καμαρίνι το βράδυ πόσες κοπέλες και πόσοι άντρες έρχονται;

Κ.Α: Το ποσοστό είναι 70-30.

Π.Κ; Σε γκέι έχεις ζήτηση;

Κ.Α:Έχει συμβεί κι αυτό. Ξέρεις δε μου αρέσει – κι εδώ – να διαχωρίζω σε κορίτσια και αγόρια. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι, οποιουδήποτε φύλου, που έχουν το θάρρος να εκφράσουν αυτό που γουστάρουν. Θέλω να εκφράζονται όλοι όπως νιώθουν. Η καταπίεση μπορεί να σε φτάσει σε ακραία πράγματα. Υπάρχει κάποιο πλαφόν σε αυτά τα ακραία;

Π.Κ: Φοβάσαι μη ραγίσεις κάποια δημόσια εικόνα; Σε παρέα θεωρώ ότι είσαι πολύ καλύτερος απ΄ό,τι σε άλλη φάση. Νιώθω ότι έχεις σκέφτεσαι τα πράγματα 15 φορές πριν μιλήσεις, ότι έχεις έναν ξύλινο λόγο. Κάνω λάθος;

Κ.Α: Όχι, δεν κάνεις λάθος. Ίσως είναι το ντεσαβαντάζ μου. Εμένα με ενοχλεί που νιώθω τόσο αμήχανα σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να το εξελίξω αυτό στον εαυτό μου και γι΄αυτό πήρα την απόφαση μετά από 5 χρόνια που συζητάω με την παραγωγή, να κάνω το Voice. Γιατί αυτή η ανασφάλεια που νιώθω, είναι μάλλον στο κεφάλι μου μόνο. Νομίζω ότι εξελίσσεται. Δε νιώθω ακόμα ελεύθερος, ότι είμαι 100% ο εαυτός μου.

Π.Κ: Συναισθηματικά που βρίσκεσαι;

Κ.Α: Σε ένα χάος.

Π.Κ: Είναι συγκεκριμένο αυτό το χάος;

Κ.Α: Εννοείται. Πάντοτε ένα είναι το χάος. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το τοπίο. Για να μπεις σε φάση να ζήσεις το χάος, πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή. Κι όταν κάποια στιγμή φύγεις από το χάος, θα δεις ότι θα σου λείψει.

Έχω ζήσει ωραίες στιγμές τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν έχω παράπονο. Έψαξα τον εαυτό μου, τον βρήκα και μόνος μου και σε σχέση με αρκετούς ανθρώπους. Αν πρέπει να στο πω αλλιώς, έχω περάσει από το χάος στον έρωτα και από τον έρωτα στο χάος. Ίσως και ανάποδα. Δεν ξέρω τι είναι ποιο ωραίο…

Π.Κ: Σε κάποια συνέντευξή σου είχες πει ότι σου αρέσει ο ρόλος του κυνηγού και το εκτίμησα. Στη σημερινή εποχή ισχύει ακόμα αυτό ή μπορεί να φοβάσαι λόγω επωνυμίας να φλερτάρεις σε δημόσιο χώρο με μια κοπέλα που σου αρέσει;

Κ.Α: Αν μου αρέσει μια κοπέλα, δεν πάει να τη γνώρισα και στο ΙΚΑ, θα της εκφράσω αυτό που νιώθω.

* Στο παρόν άρθρο δημοσιεύεται ένα μόνο απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Nitro. Εκεί θα διαβάσετε και άλλα, όπως τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με την Panik Records, τις εμφανίσεις του με την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro και το όνειρο του να ανοίξει ένα μποέμ μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για να το ζήσει όπως ο Ryan Gosling στο La La Land.

** Φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός