Τα γεμάτα χείλη είναι στην μόδα πιο πολύ από ποτέ. Ωστόσο, αν είσαι και εσύ κατά των ενέσιμων και θες  εύκολα να τονίσεις το φυσικό σχήμα των χειλιών σου δίνοντας τους επιπλέον όγκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα παρακάτω Lip Plumper.Στην αρχή, μπορεί να νιώσεις μικρά τσιμπήματα τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα σε 2-3 λεπτά και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για περίπου 2 ώρες. Μετά, καλό θα ήταν να επαναλάβεις την διαδικασία. Τα δοκιμάσαμε και κάνουν όντως αυτό που υπόσχονται!

Perfection Lip Plumper Signature Treatment

Η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου δημιούργησε μία σειρά δερμοκαλλυντικών, την Signature Skin Care Line μεταξύ των οποίων και το Perfection Lip Plumper Signature Treatment με Vitamin B3 και Peppermint Oil. Προσφέρει αύξηση του όγκου τους έως και 30% και φυσική τόνωση του ερυθρού χρωματισμού τους (διάρκεια δράσης περίπου 2-3 ώρες). Επίσης, ενυδατώνει άμεσα τα χείλη ενώ παράλληλα τα θρέφει και βοηθά στην εξάλειψη των ρυτιδώσεων και λείανση των χειλιών.

Τα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά και οι βιταμίνες αναπλάθουν και προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και όχι μόνο. Οι ρυτιδώσεις των χειλιών εξαλείφονται και τα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη καταπραΰνονται . Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται μέσω του μοναδικού συνδυασμού Βιταμίνης Β3 (νιασίνη) και εκχυλισμάτων μέντας που αρχικά δημιουργούν μια γαργαλιστική αίσθηση ψύχους με τελικό όμως αποτέλεσμα κόκκινα, διογκωμένα και βελούδινα χείλη.

χείλη

DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

Το απόλυτο must-have των makeup artist, το Dior Addict Lip Maximizer στην απόχρωση 012 Rosewood είναι το πρώτο γκλος της σειράς Dior backstage για χείλη που δείχνουν σαρκώδη , προσφέροντας απαλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα, καθώς και άμεσο όγκο με διάρκεια.
Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, το συγκεκριμένο περιέχει και χρώμα αφού κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις. Μετά την εφαρμογή δίνει επιπλέον 29% άμεσο εφέ όγκου στα χείλη  και 86% πιο λεία χείλη μετά από 4 εβδομάδες.

χείλη

Lip Injection Extreme: Maximum Dose

Το συγκεκριμένο, αποτελεί την πιο ενισχυμένη σύνθεση της σειράς με συσφιγκτική δράση για τα χείλη. Θα αισθανθείτε και θα παρατηρήσετε άμεσα αποτελέσματα. Αυτή η προηγμένη σύνθεση ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη σε βάθος, χαρίζοντας αμέσως ορατά και έντονα πιο σαρκώδη όψη που διαρκεί. Η ελαφριά αίσθηση στιγμιαίου ερεθισμού αποδεικνύει τα αποτελέσματα της τεχνολογίας μέγιστης σύσφιξης.

 

 

χείλη

Συμβουλές χρήσης: Για να αποκτήσετε άμεσα πιο ελκυστικά χείλη, εφαρμόστε το Lip Plumper στη μέση του άνω και κάτω χείλους σας και στη συνέχεια απλώστε το προς τις άκρες χρησιμοποιώντας ένα αφρώδες απλικατέρ ή ένα πινέλο για τα χείλη.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά αφρόλουτρα σώματος που πρέπει να δοκιμάσεις

Από τα μοντέλα που τρέφονταν με ποτό, ναρκωτικά και τσιγάρα στα fitness models: Γιατί τα party animals δεν είναι πια «στη μόδα»

Βρέθηκε η στάση που φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό και έχει επιστημονική εξήγηση – Δεν είναι αυτή που φαντάζεστε