Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για τις δύο πιο σκληρές στιγμές της ζωής της: το χειρουργείο που έκανε στον εγκέφαλο και το διαζύγιό της από τον τρίτο της σύζυγο.

Μιλώντας στο νέο της podcast, Let’s Be Clear with Shannen Doherty, την Τρίτη, η τηλεοπτική Μπρέντα του Beverly Hills 90210 αποκάλυψε πώς έκανε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, αφού έμαθε ότι ο γάμος με τον τρίτο σύζυγό της Kurt Iswarienko είχε «ουσιαστικά τελειώσει».

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε ουσιαστικά τελειώσει, ότι ο σύζυγός μου είχε εξωσυζυγική σχέση για δύο χρόνια», είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

«Ένιωσα τόσο προδομένη. Στο τέλος, ένιωσα πόσο απίστευτα δεν με αγαπούσε κάποιος με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια, κάποιος που εγώ αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», συνέχισε η Σάνεν Ντόχερτι, προσθέτοντας ότι στο χειρουργείο της στάθηκε η μαμά, ο αδερφός της και καλύτερές της φίλες.

Η Σάνεν Ντόχερτι που λαμβάνει θεραπεία για καρκίνο τα τελευταία οκτώ χρόνια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακτινοβολία στον εγκέφαλό της στο Cedars-Sinai Medical Center τον Ιανουάριο, τον ίδιο μήνα που χώρισαν εκείνη και ο Iswarienko. Το ζευγάρι έκανε λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές» στην κατάθεση διαζυγίου.

Η Σάνεν Ντόχερτι είπε στο podcast της ότι της έγινε «εμμονή» για να μάθει την αλήθεια για την απιστία του φωτογράφου συζύγου της «περιμένοντας να είναι ειλικρινής μαζί μου.

Αν έχετε ζήσει 14 χρόνια με κάποιον και σας απατήσει, δεν αξίζετε την απόλυτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο σας πληγώνει;».

Είπε δε, ότι μίλησε και με την γυναίκα, με την οποία ο άντρας της είχε επί δύο χρόνια σχέση. «Ήταν ντροπιαστικό. Έχω αποτύχει τρεις φορές στον (θεσμό του) γάμου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην αγάπη» είπε.

Η Σάνεν Ντόχερτι ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ashley Hamilton από το 1993 έως το 1994 και τον Rick Salomon από το 2002 έως το 2003.

«Αναλαμβάνω επίσης κάποια ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας – στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Επιτρέψτε μου να επαναδιατυπώσω ότι, δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας, αναλαμβάνω την ευθύνη για ορισμένα από τα θέματα του γάμου μας», εξήγησε.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη όχι μόνο για το πώς ήμουν, αλλά και για το πώς ο καρκίνος επηρέασε τον γάμο μου και πώς τον επηρέασε τη δεύτερη φορά» είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η ίδια συνέχισε δε, αποκαλύπτοντας πώς «δεν μπορούσε» να φύγει από τη σχέση «αμέσως» παρά την απιστία.

«Ήμουν τόσο μπερδεμένη και έπαιρνα στεροειδή και πολλά άλλα μετά τη χειρουργική επέμβαση γιατί δεν ήθελαν να διογκωθεί ο εγκέφαλός μου.

Και ειλικρινά, είναι ακόμα πολύ δύσκολο. Ναι, πήρα την απόφαση να υποβάλω αίτηση διαζυγίου, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το άτομο».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εξωφύλλου στο People την περασμένη εβδομάδα, η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι είναι «ανοιχτή» να ξαναβρεί την αγάπη.

«Δεν νομίζω ότι θα μείνω μόνη για πάντα», είπε. «Πρέπει να αγαπώ τον εαυτό μου και τώρα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα συναντήσω κάποιον – ελπίζω σύντομα».

Στο ίδιο εξώφυλλο, η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε και τις μεταστάσεις που έχει κάνει ο καρκίνος της και έχει πλέον εξαπλωθεί στα οστά της.

Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Φέτος τον Ιούνιο αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλό της.

Με πληροφορίες του People