Η Rihanna δεν σταματάει να εκπλήσσει με τις edgy εμφανίσεις της, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Φαίνεται πως η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει πιο sexy από ποτέ και η ίδια το αποδεικνύει φορώντας άκρως αποκαλυπτικά αλλά και high-end outfits, που «αγκαλιάζουν» το σώμα της και αφήνουν την φουσκωμένη κοιλιά της ακάλυπτη. Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια και fashion mogul, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφού φόρεσε ένα διαφανές μαύρο φόρεμα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία, συνδυάζοντας το με έντονα κόκκινα χείλη, layers από μακρυά κολιέ και δερμάτινες ψηλές μπότες.

Rihanna

Από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η Rihanna έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν παραλείπει να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχεδόν όλα τα σύνολα της. Μιλώντας στο περιοδικό People, τον Φεβρουάριο, σχετικά με το πως πειραματίζεται με τα ρούχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ίδια είχε δηλώσει: «Μου αρέσει. Το απολαμβάνω. Απολαμβάνω το να μην με αγχώνει να καλύψω την κοιλιά μου. Αν νιώθω λίγο παχουλή, μου περνάει αδιάφορο. Έχω ένα μωρό μέσα μου!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Η ίδια, πρόσθεσε ότι ο πειραματισμός της με διαφορετικού στυλ sexy σύνολα, την κάνει να νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της: «Τώρα, στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου, κάποιες μέρες νιώθω πως θέλω απλά να ξαπλώνω στον καναπέ όλη μέρα. Όταν όμως βάζω λίγο make up και λίγο κραγιόν, νιώθω ότι μεταμορφώνομαι. Έπειτα, δοκιμάζω ωραία σύνολα και δείχνοντας ωραία, νιώθω ωραία. Το άκουγα καιρό από άλλους αλλά ναι, ισχύει. Μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να σηκωθώ από τον καναπέ και να νιώσω ξανά η bad bitch που πάντα ήμουν».

It’s Britney beach: Ολόγυμνη σε εξωτική παραλία

Τέλος, πρόσφατα δήλωσε στο Refinery29, πως ντύνεται επίτηδες αποκαλυπτικά: «Αυτή την περίοδο, προσπαθώ να αλλάξω τη γενικότερη ιδέα του τί πάει να πει sexy. Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, η κοινωνία την κάνει να θέλει να κρυφτεί, να κρύψει τη sexy πλευρά της, να πιστέψει πως δεν είναι επιθυμητή. Το ζήτημα είναι εμείς οι γυναίκες να μην πιστέψουμε όλες αυτές τις μ@@@@ς. Οπότε τώρα, δοκιμάζω ρούχα τα οποία ενδεχομένως να μην τολμούσα να φορέσω πριν την εγκυμοσύνη μου. Όσο περισσότερα straps, όσο πιο αποκαλυπτικά, όσο πιο ακραία, τόσο το καλύτερο για εμένα».