Γυρίζεις σπίτι εξουθενωμένη, πετάς τα παπούτσια σου, βγάζεις βιαστικά τα ρούχα και τρέχεις να ξεβαφτείς (ελπίζω)! Κάπου εκεί, συνειδητοποιείς ότι τα μάτια σου είναι κουρασμένα, οι μαύροι κύκλοι έχουν  γίνει πιο έντονοι και οι λεπτές γραμμές ξαφνικά δεν σου φαίνονται και τόσο λεπτές.

Δεν ξέρω αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, το σίγουρο είναι ότι η περιοχή γύρω και κάτω από αυτά, χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση.  Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή και συνεπώς περισσότερο ευάλωτη από τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου.

Τα eye patches κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό. Σε αντίθεση με τις κρέμες και τους ορούς, τα eye patches προσφέρουν εντατική φροντίδα, είναι πιο ενισχυμένα, έχουν άμεση δράση και επιπλέον μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στο αμάξι κάτω από τα γυαλιά ηλίου ή στον καναπέ σου βλέποντας ταινία.

Περιέχουν πλούσια συστατικά που διεισδύουν στην επιδερμίδα προσφέροντας άμεση ανακούφιση από πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Τα eye patches δεν είναι υποκατάστατα της κρέμας ματιών. Αντίθετα, λειτουργούν καλύτερα σε ενυδατωμένο δέρμα. Η κρέμα είναι για συντήρηση και τα eye patches λειτουργούν ως booster.

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με την ηλικία του, τον τρόπο ζωής και τον τύπο της επιδερμίδας. Αυτά τα μικρά επιθέματα θα σου προσφέρουν καταπράυνση και αναζωογόνηση, μαζί με μία αίσθηση δροσιάς.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα εσύ, αρκεί να χαλαρώσεις και να τα αφήσεις να λειτουργήσουν. Μία φορά την εβδομάδα αρκεί!

Biome Patches ματιών για Ανανέωση & Λείανση, 60τμχ

Τα ενεργά μεταβιοτικά (postbiotic), ζυμωμένα εκχυλίσματα βόρειου βατόμουρου και άγριου σμέουρου βοηθούν στη στήριξη του μικροβιώματος του δέρματός. Αυξάνουν την αντίσταση της επιδερμίδας στις επιδράσεις της καθημερινότητας, ενισχύοντας τη λάμψη και την αναγέννηση του δέρματος.

eye patches

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask (12 packs)

Περέχρι ρετινόλη (Βιταμίνη A) που είναι από τα πλέον αντιγηραντικά συστατικά. Το κάθε eye patch,είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευρύτερη περιοχή γύρω από τα μάτια και εφαρμόζει τέλεια στα σημεία που είναι πιο ευάλωτα στις εκφράσεις του προσώπου, όπου εμφανίζονται πιο συχνά ρυτίδες. Χαρίζει πολλαπλά οφέλη καθώς βελτιώνει ορατά την εμφάνιση μαύρων κύκλων και ρυτίδων, για μια φωτεινή όψη. Απολαύστε μια πιο λαμπερή, σφριγηλή και λεία επιδερμίδα.

eye patches

PIXI Dream-YEYE Replenishing PM Patches

Επιθέματα υδρογέλης για άμεση ανακούφιση και αναζωογόνηση. Ανακουφίζουν και ανανεώνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια. Η βιταμίνη Α και το γιασεμί λειαίνουν και θρέφουν, ενώ το χαμομήλι και η λεβάντα καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Τα επιθέματα υδρογέλης ενυδατώνουν και λειαίνουν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Έτσι, ξυπνάτε με ξεκούραστη και ανανεωμένη όψη!

eye patches

PATCHOLOGY FlashPatch Restoring Night Eye Gels

Τα συγκεκριμένα, αποτελούν μία ισχυρή νυχτερινή δόση αντιγηραντικής ρετινόλης και πεπτιδίων. Ο φλοιός κέδρου φωτίζει το βλέμμα και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Τα εκχυλίσματα από άρνικα καταπραΰνουν τα κουρασμένα μάτια κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτά τα επιθέματα υδρογέλης δρουν μέσα σε 5 λεπτά, χαρίζοντας φωτεινή, νεανική όψη στα κουρασμένα μάτια.

 

eye patches

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Αμερικανική Vogue: «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να ξανά συνεργαστούμε με τον Kanye West»

Το τρικ για να «σώσεις» τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου

Η τραγική ιστορία πίσω από το διασημότερο άρωμα του Dior