Κορυφώνεται η αγωνία για τους συγγενείς της 48χρονης που αναζητείται στην Ευρυτανία. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, βατραχάνθρωποι του Λιμενικού θα βουτήξουν στη Λίμνη των Κρεμαστών προκειμένου να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Εμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Το εύρημα που βρίσκεται στα 90 μέτρα βάθος, μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γέφυρα που άφησε η αγνοούμενη το αυτοκίνητο της, μεγαλώνει τις πιθανότητες να είναι η 48χρονη.

Η επιχείρηση είναι δύσκολη καθώς τα νερά είναι βαθιά και τα ρεύματα δυνατά, ενώ υπάρχουν και πολλά φερτά υλικά, όπως κορμοί δέντρων. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε και ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου της περιοχής, Στάθης Φέγγος, ο οποίος ελπίζει να βρεθεί ζωντανή η 48χρονη: «Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε για να τη βρούμε. Η Ευρυδίκη είναι μία γυναίκα γεμάτη ζωή και σε άριστη φυσική κατάσταση, μάλιστα συμμετείχε σε επιδείξεις που κάναμε με αυτοκίνητα 4Χ4. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τη φύση».

Ευρυτανία: Το χρονικό της εξαφάνισης και το σημείωμα της 48χρονης

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η αγνοούμενη δεν επέστρεψε στο σπίτι της, προκαλώντας αναστάτωση στους οικείους της. Μάλιστα, η κακή σκέψη δεν άργησε να έρθει αφού την ίδια μέρα η 48χρονη έκανε ανάρτηση στην οποία υπονοούσε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη: Εκλογές στην Ιταλία: «Τρομάζει» την Ευρώπη η πιθανή νίκη του ακροδεξιού κόμματος της Μελόνι

Όπως γράφει το LamiaReport, είχε προηγηθεί δύο ημέρες πριν έντονη ένταση με τον σύζυγό της, ενώ τη Δευτέρα πήγε με κολάρο στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου, λέγοντας πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της. Ο ίδιος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ αρνήθηκε την οποιαδήποτε μορφή βίας. Ίδιες πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα, πως υπήρχε μια διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι και για οικονομικούς λόγους, που σχετίζονται με κληρονομιά που έλαβε η 48χρονη από έναν θείο της.

Αφού ενημερώθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνιση, οι έρευνες στράφηκαν στην γέφυρα της Τατάρνας, στην λίμνη Κρεμαστών, αφού από εκεί νωρίτερα είχε κάνει ανάρτηση στο προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο της, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και ένα σημείωμα με το οποίο ενημέρωνε πως ήθελε να αυτοκτονήσει.

Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε, επίσης, «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία».