Και ποιος δεν έχει δει και δεν έχει λατρέψει τα «Φιλαράκια»; Η αγαπημένη αυτή σειρά δεν μας έκανε απλώς να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να νιώσουμε. Οι πρωταγωνιστές της έγιναν οι απόλυτοι trendsetters. Και πρώτη απ’ όλους η Τζένιφερ Άνιστον με το εμβληματικό κούρεμα της Rachel Green που εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα περιζήτητο!

Η αλήθεια είναι ότι η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται να μην αγαπάει ιδιαίτερα τις αλλαγές. Το ίδιο σταθερή παραμένει και η ρουτίνα περιποίησης της. Δεν είναι τυχαίο που παρόλο που περνάνε τα χρόνια συνεχίζει να έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εκτός από τη φροντίδα του δέρματος πιστεύει και στη φροντίδα του σώματος. Γι’ αυτό, όπου κι αν βρίσκεται, κάνει πάντα λίγη γυμναστική.

Ένα άλλο βασικό για εκείνη είναι ο ύπνος! Σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται στη σημασία του καλού και επαρκούς ύπνου. Πλέον η ηθοποιός έχει κλείσει τα 54 χρόνια της και συνεχίζει να έχει μία απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μάθουμε τα μικρά μυστικά που ακολουθεί πιστά η ίδια όλα αυτά τα χρόνια στη ρουτίνα περιποίησης.

Δείτε τη skincare routine στο TheNotebook.gr