Η απλότητα και ο μινιμαλισμός δε θα πάψουν ποτέ να είναι τάση, διατηρώντας αμείωτη τη διαχρονικότητα τους.

Οι γήινες αποχρώσεις και οι λιτές γραμμές, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και μάλιστα είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση για να εξασφαλίσετε άνεση και κομψότητα. Ακόμη και το athleisure μπορεί να αναβαθμιστεί με μερικές προσθήκες και τα κατάλληλα αξεσουάρ.  Παίξτε με το layering και επενδύστε σε υφάσματα από φυσικά υλικά όπως είναι το μαλλί, το μετάξι και το βαμβάκι.

Η μονοχρωμία αναδεικνύεται πάντα σε minimal outfits, είναι safe και λειτουργική. Το λευκό, το γκρι και οι γήινες αποχρώσεις, μπορούν να προσδώσουν αίσθηση πολυτέλειας ακόμα και όταν πρόκειται για ρούχα που θα φορούσες στο γυμναστήριο.

άνοιξη

Τα καθημερινά μας looks δε χρειάζεται να είναι χρονοβόρα ούτε να κοστίζουν πολύ. Κάντε έξυπνες επιλογές, που θα συνδυάζουν μαλακά υφάσματα, άνετες, ευκολοφόρετες γραμμές και θα έχουν και κάποιο fashion sense.

άνοιξη

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα τοπ με μαρινιέρα, με υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα πλεκτό πουλόβερ ριγμένο στην πλάτη. Επίσης, συνδυάστε το τζιν σας με λευκό oversized πουκάμισο και cowboy boots.

άνοιξη

Η καμπαρντίνα είναι πάντα χρήσιμη ειδικά για την περίοδο της άνοιξης αφού από άποψη θερμοκρασίας είναι μια μεταβατική περίοδος και συνήθως το σωστό πανωφόρι είναι δύσκολη υπόθεση. Φορέστε την με midi φούστες και φορέματα.

άνοιξη

Τα μακριά φούτερ, που θα μπορούσαν να έχουν βγει από τη ντουλάπα του αγοριού σας είναι τέλεια επιλογή για αυτή την εποχή και συνδυάζονται με μακριές φούστες, τζιν, αλλά και κολάν. Αν θέλετε να θυμίζετε κάτι από Lady D. αντί για αθλητικό κολάν φορέστε το φούτερ σας με ποδηλατικό κολάν, λευκά αθλητικά παπούτσια και κάλτσες πάνω από τον αστράγαλο.

Loafers, sneakers και λευκές μπότες θα συμπληρώσουν όμορφα τα ανοιξιάτικα outfit σας και αξίζει να επενδύσετε σε σχέδια που θα έχετε για περισσότερες από μία σεζόν.

Photo credits: Instagram Rita Margari