Η άνοιξη (την οποία περιμένουμε πως και πως) επίσημα ξεκινά όταν οι θερμοκρασίες σιγά-σιγά ανεβαίνουν, ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του και η μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ξέρετε τι άλλο σηματοδοτεί την έναρξη της όμως; Τα λευκά sneakers. Είναι δεδομένο, τουλάχιστον στο δικό μας κεφάλι, πως θα βγουν από τη παπουτσοθήκη μόλις φτιάξει ο καιρός.

Εδώ που τα λέμε, δεν πρέπει να έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι ο ηγέτης του street style, κυρίως γιατί συνδυάζεις μαζί τους τα πάντα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σε βγάζουν ασπροπρόσωπη στο outfit κι γι’αυτό κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Πώς να συνδυάσεις τα λευκά sneakers

Τη φετινή άνοιξη οι fashionistas δίνουν ορισμένες επιλογές για να πραγματοποιήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τα λευκά sneakers. Πρώτα και καλύτερα, τα ανοιξιάτικα φορέματα, τα οποία αδημονούμε να βγουν επιτέλους από την ντουλάπα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο outfit από αυτό. Άνετο, όμορφο και ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ταυτόχρονα, οι μάξι φούστες που είναι έτσι κι αλλιώς τάση της σεζόν, είναι εξίσου ένα outfit που επιλέγουν όλο και περισσότερες γυναίκες. Με ένα top από πάνω και λευκά sneakers είναι ιδανικό για την άνοιξη.

Τα oversized blazers είναι μία επιλογή με την οποία μπορείς να συνδυάσεις τα λευκά sneakers όταν δεν κάνει πολλή ζέστη. Στις πιο δροσερές μέρες, το blazer είναι από τa πιο chic κομμάτια που μπορείς να φορέσεις. Προτίμησε τα blazer σε ουδέτερα χρώματα και δώσε προσοχή στα παστέλ, ειδικά στο λιλά και το φιστικί. Μάλιστα, αν θέλεις να κάνεις πιο casual το ντύσιμό σου, φόρεσε το oversized blazer σου με ποδηλατικό κολάν και λευκά sneakers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aïda (@basicstouch)

Kaι φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω το υπέρτατο outfit που το αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Είμαστε σίγουροι ότι έχει πάει ήδη το μυαλό σου. Αναφερόμαστε φυσικά στο σετ φόρμας, που είναι ιδανικό για έναν πρωινό καφέ Κυριακής που λίγο πολύ όλοι θέλουμε να νιώσουμε αυτή την άνεση την ημέρα που χαλαρώνουμε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Kim Kardashian: Με cutout μαγιό δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Δεν είναι μόνο η Rihanna: 6 celebrities που έκαναν τις πιο σέξι εμφανίσεις ενώ ήταν έγκυες