Αν κάνουμε στην άκρη το ριάλιτι The Kardashians, το οποίο βέβαια στην Αμερική σκίζει, η Kim Kardashian σαν επιχειρηματίας είναι εξαιρετική. Στο να προωθεί την κάθε συλλογή της, ακόμα πιο εξαιρετική. Μετά τις εξελίξεις με τη γνωστοποίηση της σχέσης με τον Pete Davidson, αλλά και τα μηνύματα που αντάλλαξε ο πρώην (Kanye) με τον νυν, η Kim έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά για την εντυπωσιακή της φωτογράφηση.

Ανακοίνωσε μέσω Instagram την κυκλοφορία του SKIMS Swim, γιατί το καλοκαιράκι δεν αργεί κιόλας. Στην εταιρία SKIMS λοιπόν, περιλαμβάνονται πλέον και μαγιό, εκτός από ρούχα και εσώρουχα. Οι θαυμαστές έχουν ήδη μπει στην ουρά για να ψωνίσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Εκ πρώτης όψεως, τα μαγιό είναι όλα μίνιμαλ και ανανεωμένα, αλλά οι λάτρεις του μπικίνι θα λατρέψουν τις εξαιρετικά κολακευτικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, το εξαιρετικά ψηλό κόψιμο: μεγεθύνει την καμπυλωτή μέση και δίνει ένα εφέ επιμήκυνσης των ποδιών. Ή η κομψή, μινιμαλ παλέτα χρωμάτων που έχει γίνει η υπογραφή της μάρκας, αυτά τα ουδέτερα θα αναμειχθούν και θα ταιριάξουν αβίαστα με την υπόλοιπη βαλίτσα των διακοπών .

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια, όμως, είναι το μαύρο μονοκίνι. Καταφέρνει να σημειώσει μια σημαντική τάση για το καλοκαίρι. Σε μια εικόνα καμπάνιας που φωτογραφήθηκε από τον Greg Swales , η Kim απεικονίζεται να βαδίζει στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο με τέσσερα στρογγυλεμένα κοιλιακά κοψίματα. Αυτό προβλέπεται να είναι και το κορυφαίο στις πωλήσεις.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Η Zendaya σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση για το εξώφυλλο του W

Rebel Wilson: Τι δείχνει το χειροκρότημα που δέχτηκε στα BAFTA για τη μεγάλη απώλεια κιλών